Aktiv Interaktiv ApS forhandler OmiVista Mobii Interaktiv bord- og gulvprojektor og leverer bl.a. til Plejecentre evt. med demensafsnit, Institutioner for fysisk-/psykisk handicappede, Genoptrænings- og rehabiliteringscentre og Specialbørnehaver og -skoler.

 

Omivista Mobii indeholder 400+ aktiviteter som brugeren kan interagere med. Dette med hænder, føder, ærteposer, fluesmækker, kost, lygte og meget andet. Brugeren får dermed trænet f.eks. motoriske færdigheder, kognitive evner, samarbejde og reminiscens og giver ofte glæde, begejstring og latter.

 

Vi har forhandlet OmiVista siden 2013 og har haft mange fantastiske oplevelser når vi har været ude og demonstrere eller levere en OmiVista Mobii. Vinduet der pludselig åbnes ind til den demente, eller borgeren der har været svær at aktivere som pludselig viser engagement og interesse.

 

Vi kommer meget gerne ud og laver en demo af OmiVista Mobii og meget gerne sammen med nogle borgere. Det kan give jer et indblik i hvordan den kan bruges hos jer og et indtryk af hvor nem den er at bruge.


Følg vores aktiviteter her på siden og på Facebook