BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER


Databeskyttelse har høj prioritet i Aktiv Interaktiv, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. 


Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.


Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

Aktiv Interaktiv ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

 

Aktiv Interaktiv ApS
Knebel Bygade 38
8420 Knebel

Danmark


Momsregistreringsnummer: 38051113


Hvor opbevarer vi dine oplysninger?
De oplysninger, som vi indsamler om dig, lagres kun i vores eget interne system.

Vi opbevarer kun følgende oplysninger for at kunne ekspedere, levere og fakturere din ordre:


 • Fornavn, efternavn
 • Navn på firma eller institution
 • Leverings- og fakturaadresse
 • E-mail adresse
 • Telefonnummer, som ved levering med fragt kan blive udleveret til tredjepart

 

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Det er udelukkende Aktiv Interaktiv ApS som har adgang til dine oplysninger, for at kunne behandle og håndtere din ordre, tilbud eller forespørgsel. Vi opbevarer din mailadresse og telefonnummer for at kunne bekræfte en ordre, sende en faktura eller komme i kontakt med dig i forbindelse med ekspeditionen af din ordre.


Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Aktiv Interaktiv. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig.


Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.


Hvad er dine rettigheder?


Retten til adgang:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt os, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.


Retten til at overføre data: 
Når Aktiv Interaktiv anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.


Retten til at korrigere data: 
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. 


Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Aktiv Interaktiv benytter, undtagen i følgende situationer:


 • Du har en uafklaret sag hos kundeservice
 • Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
 • Du har et økonomisk mellemværende med Aktiv Interaktiv, uanset betalingsmåde
 • Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
 • Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder
 • Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder
 • Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne


Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Aktiv Interaktiv retmæssige interesser. Aktiv Interaktiv fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.


Retten til begrænset anvendelse:
Du har ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Aktiv Interaktiv under følgende omstændigheder:

 • Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Aktiv Interaktiv retmæssige interesser, skal Aktiv Interaktiv begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.
 • Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal Aktiv Interaktiv begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.
 • Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger
 • Hvis Aktiv Interaktiv ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.


Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice på info@aktivinteraktiv.dk


Retten til at klage til en tilsynsmyndighed: 
Hvis du mener, at Aktiv Interaktiv behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du klage til Datatilsynet.


Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:
Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.